uA # Fraqmanic Yeni Knightcı
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Server : Edana and Pathos Silah : Gleve +7,Wood +8 Knight Humanı : ;) Kayıt tarihi : 11/10/07
İtem Sayısı İtem Sayısı: (100/10000)
| Konu: Knİght Onlİne Şİİrlerİ Perş. Ekim 11, 2007 6:27 pm | |
| GARA TROL KESERİM YAR ESLANTA GİDELİM COKTAN BERİ GÖRÜNMÜYON PK DAN MI SEKERİM
TROLUN EX İ COK OLUR KAVURMASI BOL OLUR ELİN ADAMI MORT OLUR EX İN YOLU BOL OLUR
WARİORUN KOLU YOK ROGUEMİN DONU YOK EĞER KASMAZSAM AY CANIM CİVCİVLERİN HAYRI YOK
KNİGHT ONLİNE' IM
KNİGHT ONLİNE' IM CANIM BENİM Boos çıkar hemen party kurarım, Disband verip malzemeyi kaparım, Tezgah açar babamı bile satarım, Knight Online'ım canım benim.
Esland senin, Colony Zone benim gezerim, Nerde ork görsem hemen town çekerim, Cıbırı 200 metreden seçerim, Knight Online'ım canım benim.
İnvise olur ork town'a girerim, İçlerinden en cıbırını seçerim, Varsın vursun, kulelere güler geçerim, Knight Online'ım canım benim.
Millet pelerin takmış, ben anca bakarım, Nerde pelerinli görsem hemen PM atarım, Gerekirse Moradon'da bile yatarım, Knight Online'ım canım benim.
Gece gündüz durmaz Knight Online kasarım, Yemez içmez parayı Knight Online'a basarım, Bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım, Knight Online'ım canım benim.
Buff, Swift, Ac isterim, Kimse tınlamaz, incinir hislerim, Bir Buff'ım olsa ben neler keserim, Knight Online'ım canım benim.
"Party pls" derim hemen level sorarlar, Yüzümüze tokat gibi "no" lafını koyarlar, Colony Zone'da partisiz direk oyarlar, Knight Online'ım canım benim.
Rüyamda her gece savaştayım, Ben bu işte neden hep zordayım, Belki 1 ay sonra ork towndayım, Knight Online'ım canım benim.
Kira geldi birikti faturalar, Benim aklımda hala Haungalar, Sat anansını boşver gitsin sorunlar, Knight Online'ım canım benim.
Yandı itemler, ciğerim yandı, Gözümden akan yaş değil kandı, İtem deyip geçme, onlar birer candı, Knight Online'ım canım benim.
KNIGHT HAYATIM Civciv idim Maradon'dan kaptılar 5k verip El Morad'a attılar Trollere tp yapıp kaçtılar Böyle oyun olmaz olsun ağalar
Party party El Morad'da gezerdim Nerde OK gorsem hemen basardım Arenada gözlerimi açardım Böyle oyun olmaz olsun ağalar
En sonunda bir partye alındım Önce şöyle etrafıma bakındım Apostlara ilk vuruşta atıldım Lütfen biraz kibar olun ağalar
Lvl 30 oldum tebrik ettiler Bir hamlede party disband ettiler Eziksin sen diye diye kestiler Böyle oyun olmaz olsun ağalar
Lvl 40da bir clana yumuldum Kasın beni diye ağlar dururdum Bir pelerin göremeden kovuldum Böyle oyun olmaz olsun ağalar
DTSde ks yiyip bakarım Suikaste kurban gider yatarım Exp için babamı bile satarım Böyle oyun olmaz olsun ağalar
Nerde novacı görsem yağlar yakarım Cevap verir diye mesaj atarım Asasına hayran hayran bakarım Bi 5 milyon veren yok mu ağalar
El Moradda Dervishlere rastladım Kesmek için Z ve R ye tıkladım Party ile ben de yeri kokladım Yok mu 10 taş rezzer yok mu ağalar
Ezik mezik bir savaşta bulundum Buffer yoktu tek başıma koyuldum yarı yolda bir okçuya vuruldum Lag olmasa gösterirdim ağalar
Stiletto yanar söner dururdu Silahlarım boyna heba olurdu Upgrade Scroll ile hani +9 olurdu Silahımı geri verin ağalar
Herkes kospcu olmuş nerde adalet Hiç kimsede kalmadı huzur saadet Ben de kuracağım en sonunda nihayet Banlamayın beni ne olur ağalar
Knight Online oynar lvl kasarım Zamanımı yok ederek yaşarım Çok geçmedi belki ben de bıkarım HAYATIMI GERİ VERİN AĞALAR ...alıntıdrı.... | |
|